سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مردم دشمن آنند که نمى‏دانند . [نهج البلاغه]

دانلود مدیریت کلاس درس با word

ارسال‌کننده : علی در : 95/7/30 4:19 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مدیریت کلاس درس با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مدیریت کلاس درس با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

زمین? مورد علاقه مدیران آموزشی

مدیریت کلاس درس زمینه گسترده ای از فعالیت ها را شامل می¬شود که شامل درک فزاینده پاسخ متقابل برای آشناسازی این فعالیت ها توسط معلم صورت می¬گیرد. تمرین مدیریت کلاس درس از طریق تغییر الگوی آموزشی با تغییر نامتمرکز از کنترل به سوی مشارکت در کلاس صورت می¬گیرد. خارج از قلمرو مختلف مربوط به چگونگی مدیریت کلاس درس این تحقیق متمرکز بر مباحث مناسب و مربوط به یادگیری دانش آموزان به طور ویژه می باشد. با مطالع? تحقیق های صورت گرفته در این زمینه این تحقیق بیشتر متمرکز بر روش پاسخگویی متقابل می باشد. این مقاله از نظر تئوریکی نتیجه تحقیقات مختلف را در این تحقیق مورد تفسیر قرار می دهد مباحث این مقاله مانند رفتار مدیریتی، طرح درونی کلاس درس و اندازه کلاس می¬باشد که یکی از اولین مباحث مربوط به مدیریت کلاس درس خارج ا مباحث گوناگون دیگر است. این مورد یک آزمایش و بررسی انتقادی مباحثی است که محققان در تلاشند استنباط¬های تربیتی و دلالت های آموزشی که برای مدیران مطرح است را بررسی کنند. هدف طرح مدیریت کلاس درس بر یادگیری دانش آموزان می باشد که با یک رویکرد کلی بر پای? متغیر های گوناگونی مانند مدیریت نظم و انظباط، مدیریت اختلافات، مدیریت جایگاه درونی و مدیریت اندازه کلاس بنا شده است.
کلمات کلیدی: مدیریت کلاس درس، یادگیری دانش آموزان، طرح، مربیان و مدیران آموزشی.
عوامل مختلفی در موفقیت یا شکست یادگیری دانش آموزان وجود دارد. نظم و انظباط کلاس درس یکی از مهمترین مسایلی است که در رابطه با پیشرفت یادگیری دانش آموزان مطرح است. مدیریت کلاس درس بعنوان یک موضوع مهم در تعلیم و تربیت نخستین بار در طول سالهای 1970 تا 1980 میلادی مطرح شد (تاوارز، 1996). در آن سالها تمرکز بیشتر بر مدیریت رفتار دانش آموزان بود که برای کنترل و شکل ددادن به رفتار دانش آموزان مورد استفاده قرار می گرفت تا رفتار آنها مطابق قوانین مدرسه باشد. در نتیجه پاداش و تنبیه برای هدایت دانش آموزان به رفتار مطابق قوانین مدرسه صورت می گرفت این قوانین از سوی معلم کلاس تعیین می شد. مدیرت کلاس درس در آن زمان یک رویکرد خشن و مقتدرانه بود که در برابر رفتار نادرست دانش آموز واکنش نشان می داد اما این رویکرد باعث پرورش دانش آموزان نمی شد و به آنها اجازه نمی داد روشهای یادگیری مطلوبی را به کار ببرند. روشهایی مانند تفکر انتقادی و تراوش فکری (جونز و دیگران 1995) این تغییر نشان می دهد که چگونه دیدگاه معلمان از یک دیدگاه تسلطی و کنترلی بر دانش آموزان به یک دیدگاه مدیریت کلاس درس به صورت اشتراکی و انسان دوستانه تبدیل شد و دیدگاه مدیریت کلاس درس بر اساس کنترل بر دانش آموزان و اجبار آنها برای رفتار کردن طبق مقررات مدرسه به یک دیدگاه مدیریتی اشتراکی و دوستانه تبدیل شد.
در سال 1990 میلادی یک الگوی مدیریتی کلاس درس جدیدی ظهور یافت بر این اساس فرآیند دموکراتیک انسان گرایی (امانیسم)، توجه به گوناگونی و توجه به فردیت مورد توجه قرار گرفت. مدیریت کلاس درس به عنوان یک تکنیک آموزشی رشد پیدا کرد یک فرایند پیچیده که در آن محیط به عنوان یک برخورد متقابل میان معلم و شاگرد ساخته می شود (آدلر 1996 ص 34). این فرآیند شامل گفتگویی میان معلمان و دانش آموزان است که در آن تجربیات گذشته و حال در آن انعکاس پیدا می کند و اینکه چگونه در محیط آموزشی رفتار یکی بر دیگران اثر می گذارد (شنیدر و دیگران 1996). قوانین از هر دو طرف(معلم ، دانش آموز) به طور یکسان پذیرفته می شود این قوانین باید توسط دانش آموزان که ساختار قوانین را ایجاد کرده اند دارای اعتبار اجتماعی باشد تا یک محیط درسی پر بار برای آنها فراهم گردد (مک گنیس و دیگران 1995). در برخی تحقیقات که در اوایل قرن بیستم صورت گرفته است مدیریت کلاس درس و رابط? آن با مباحث نظم و انظباط مورد بررسی قرار گرفته است. "قهراً" (2004) پیشنهاد می دهد که معلمان نیاز به مرتب کردن تئوری نظم و انظباط و اجرای آن در کلاس درس دارند. این تفسیر هنگامی که ما هنوز هر روز در اطرافمان بی نظمی زیادی وجود دارد مناسب به نظر می رسد.
برای از بین بردن سیکل نظارت و کنترل معلم و پذیرفتن و تکمین دانش آموزان و برداشتن این الگو فرآیند مدیریت کلاس هم¬کنش بوسیله برخی معلمان پذیرفته شده است (مک گینس 1995). فرایند هم¬کنشی بر پرورش دانش آموزان و درگیر کردن آنها در تصمیم گیری¬ها. اجرای قوانین و حل مسأله متمرکز است تا با این رویکرد یک محیط یادگیری پر بار داشته باشیم. با تشویق دانش آموزان در محیط کلاس درس آنها احساس پذیرفته شدن به عنوان فردی که تفاوتهای زیادی با دیگران دارد و عقیده و نظرش دارای اهمیت است دارند.
بحث دیگر این است که چگونه یک کلاس می تواند مدیریت شود به اندازه ای که منجر به یادگیری دانش آموزان گردد. زمینه های اصلی مدیریت کلاس درس چیست؟ و نوشته های در این زمینه چه چیزی را به ما عرضه می کنند؟ نقش معمان، مربیان، مدیران آموزشی برای خلق محیط مناسب تر جهت یادگیری دانش آموزان چیست؟ در رابطه با روشهای مدیریت کلاس هم¬کنشی و واکنشی کدام یک برای محیط یادگیری بهتر و مفید تر است؟ پاسخ به این سؤالات محصول نهایی این تحقیق می باشد.
با تغییر وسایل فیزیکی و استفاده از آنها برای چیدمان کلاس درس و استفاده از ابزارهای جدید تکنولوژیکی ضروری است که این مباحث از نظر و دیدگاه طراحان این مباحث مورد نظر نباشد بلکه برای اینکه متوجه شویم کدام دیدگاه مناسب است باید از کسانی که این دیدگاهها را در نهایت به کار می برند نظر خواهی کرد. در رابطه با مباحث نظم و دیسیپلینی درونی، افزایش تکنولوژی یادگیری، گوناگونی مدیریت بهترین اندازه کلاس درس و ساختار درونی کلاس درس همل اینها جزء قلمرو گسترده مدیریت کلاس درس می باشد. این نوشته سعی دارد چند مقال? منتخب را مورد بررسی قرار دهد که مباحث و جنبه های مدیریت کلاس درس راجرا کرده اند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


کلمات کلیدی :